Suomalainen kotiruokalounas Kannelmäessä

Perinteinen suomalainen kotiruoka

Kannelmäessä sijaitseva Kantsun Sävel tarjoaa herkullista ja perinteistä suomalaista kotiruokaa lounaaksi. Meidän buffet-lounaamme sisältää monipuolisen valikoiman suomalaisia ruokia. Päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat takaavat, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Lisäksi tarjolla on runsas salaattipöytä, keitto, jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Lounaamme jälkeen lähdet taatusti jatkamaan päivääsi kylläisenä!

À la carte -menu

Buffet-lounaan lisäksi tarjoamme myös à la carte -listan, josta löytyy monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Listaltamme löytyy muun muassa maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua. À la carte -menu on loistava vaihtoehto, kun haluat nauttia jotain erityistä, ja se sopii hyvin niin lounaalle kuin illallisellekin. Meidän à la carte -annoksemme ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota näin monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia.

Meillä on myös laaja juomavalikoima, joka täydentää ruokailukokemuksen. Juomalistaltamme löytyy oluita, viiniä ja siideriä jokaisen makuun. Olitpa sitten oluen ystävä tai viinin ystävä, meiltä löydät varmasti sopivan juoman ateriasi seuraksi. Juomavalikoimamme on huolella valittu, ja se tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Voit nauttia juomasi joko lounaan yhteydessä tai illallisella.

Sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee Kannelmäessä, kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Sijaintimme on helposti saavutettavissa, ja kauppakeskuksen palvelut ovat kätevästi lähellä. Tämä tekee meistä erinomaisen valinnan niin lounaalle kuin illallisellekin.

Ravintolamme tunnelma on lämmin ja kutsuva. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja viihtyvät meillä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme miellyttävä ja rentouttava ruokailukokemus, joka jää mieleen. Tervetuloa!