Maanantai 06.02.
NOUTOPÖYTÄ 13,50
Kermaista lohikeittoa (L,G) & Itse leivottua saaristolaisleipää (M)
Burgundinpataa (L,G)
VIIKON ANNOKSET KEITTIÖSTÄ
Classic burger (L) 15,50
Sitruuna-mozzarella risotto (G) 14,50
Naudan ulkofilepihvi, bearnaisekastiketta, paistetut kasvikset ja bataattiranskalaiset (VL,G) 22,90
Lisäksi kaikkiin annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi/tee
Tiistai 07.02.
NOUTOPÖYTÄ 13,50
Kanaa ja kasviksia curry-kookoskastikkeessa (M,G)
Kermainen pyttipannu (L,G)
VIIKON ANNOKSET KEITTIÖSTÄ
Classic burger (L) 15,50
Sitruuna-mozzarella risotto (VL,G) 14,50
Naudan ulkofilepihvi, bearnaisekastiketta, paistetut kasvikset ja bataattiranskalaiset (VL,G) 22,90
Lisäksi kaikkiin annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi/tee
Keskiviikko 08.02.
NOUTOPÖYTÄ 13,50
Paneroitua kalaa ja lime creme fraisea (L)
Chili con carne (M,G)
VIIKON ANNOKSET KEITTIÖSTÄ
Classic burger (L) 15,50
Sitruuna-mozzarella risotto (VL,G) 14,50
Naudan ulkofilepihvi, bearnaisekastiketta, paistetut kasvikset ja bataattiranskalaiset (VL,G) 22,90
Lisäksi kaikkiin annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi/tee
Torstai 09.02.
NOUTOPÖYTÄ 13,50
Hernekeittoa (M,G) & pannukakkua (L)
Lihapullat kermakastikkeessa (L)
Neljän juuston pasta
VIIKON ANNOKSET KEITTIÖSTÄ
Classic burger (L) 15,50
Sitruuna-mozzarella risotto (VL,G) 14,50
Naudan ulkofilepihvi, bearnaisekastiketta, paistetut kasvikset ja bataattiranskalaiset (VL,G) 22,90
Perjantai 10.02.
NOUTOPÖYTÄ 13,50
Paistettua kanaa tomaatti-vuohenjuustokastikkeella (L,G)
Bratwursteja pekoni-sipulipaistoksella (L,G)
VIIKON ANNOKSET KEITTIÖSTÄ
Classic burger (L) 15,50
Sitruuna-mozzarella risotto (VL,G) 14,50
Naudan ulkofilepihvi, bearnaisekastiketta, paistetut kasvikset ja bataattiranskalaiset (VL,G) 22,90
Lisäksi kaikkiin annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi/tee