Ravintolat Kannelmäki: Maistuvat ruoat lähelläsi

 

Koe Kannelmäen kulinaariset helmet

Tervetuloa tutustumaan Kannelmäen ravintolatarjontaan, jossa me Kantsun Sävelessä tarjoamme makuelämyksiä jokaiseen makuun. Alueen monipuolinen ravintolavalikoima tarjoaa herkkuja niin perinteisen suomalaisen keittiön ystäville kuin kansainvälisten makujen seikkailijoillekin. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen asiakas löytää listaltamme jotakin, mikä vie kielen mennessään.

Kun etsit laadukasta ruokaa viihtyisässä ympäristössä, meidän ravintolamme on oikea valinta. Panostamme paikallisiin raaka-aineisiin ja sesongin parhaimmistoon, jotta voimme tarjota tuoreita ja maistuvia annoksia päivästä toiseen. Olipa kyseessä lounas kesken työpäivän tai illallinen ystävien seurassa, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen.

À la carte -listamme kutsuu herkuttelemaan

Meidän à la carte -menumme on suunniteltu huolella ja rakkaudella, jotta voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makukokemuksia. Listaltamme löytyy niin klassikoita kuin uusia innovaatioita, jotka on valmistettu kunnioittaen raaka-aineiden alkuperää ja makua. Jokainen annos on suunniteltu viemään sinut makumatkalle, joka jättää muistijäljen.

Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin lihan, kalan kuin kasvistenkin ystäville. Me ymmärrämme, että jokaisella on omat suosikkinsa ja erityisruokavaliot, ja siksi olemme varmistaneet, että listaltamme löytyy jotakin jokaiselle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina suosittelemaan ja auttamaan valinnoissasi, jotta ruokailukokemuksesi meillä olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Lounas vai päivällinen? Meiltä löytyy molemmat

Arjen kiireessä lounas on monelle tärkeä hengähdystauko, ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman miellyttävän kokemuksen. Lounaslistamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, jotka valmistetaan päivittäin tuoreista aineksista. Lounaamme on suunniteltu antamaan energiaa loppupäiväksi, ja vaihtoehtoja löytyy niin kevyemmän salaatin kuin täyttävän pääruoankin muodossa.

Kun ilta saapuu ja on aika rauhoittua päivän touhuista, ravintolamme tarjoaa täydellisen ympäristön rentouttavalle päivälliselle. Meidän à la carte -listamme on saatavilla iltaisin ja viikonloppuisin, ja voit valita herkullisista annoksista juuri sen, mikä tänään houkuttelee. Olipa valintasi sitten perinteinen suomalainen ruoka tai jokin kansainvälisistä vaihtoehdoista, me takaamme, että lähdet meiltä tyytyväisenä.

Sitoutumisemme laatuun ja palveluun

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja laadukkainta ruokaa. Meidän intohimomme näkyy niin keittiössä valmistettavissa annoksissa kuin asiakaspalvelussammekin. Haluamme, että jokainen vierailusi meillä on miellyttävä kokemus, josta jää hyvä mieli pitkäksi aikaa.

Me kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja palautetta, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme odotuksia. Tavoitteenamme on olla Kannelmäen suosituin ravintola, jonne asiakkaat palaavat yhä uudelleen nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja ystävällisestä palvelusta.