Kannelmäen ravintolat: Herkullisia vaihtoehtoja tarjolla

 

Makumatka Kannelmäessä

Tervetuloa tutustumaan Kannelmäen kulinaristisiin helmiin, joissa jokainen ruokailukokemus on oma ainutlaatuinen seikkailunsa. Me ravintola Kantsun Sävelessä uskomme, että hyvä ruoka yhdistää ihmisiä ja luo muistoja, jotka säilyvät pitkään. Kannelmäki tarjoaa monipuolisen kattauksen ravintoloita, joista löytyy jokaiselle jotakin – oli sitten kyseessä perinteinen suomalainen keittiö tai eksoottisemmat maut.

Kun etsit paikkaa, jossa nauttia lounasta tai viettää iltaa ystävien seurassa, Kannelmäen ravintolatarjonta ei jätä kylmäksi. Esimerkiksi meidän à la carte -menumme on suunniteltu huolella, tarjoten herkullisia vaihtoehtoja niin kasvissyöjille kuin lihan ystävillekin. Jokainen annos valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman makuelämyksen.

Monipuolinen à la carte -menu

Meidän à la carte -menumme on suunniteltu tyydyttämään niin perinteisten makujen ystävien kuin seikkailunhaluistenkin ruokailijoiden toiveet. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo erilaisia annoksia, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Olipa valintasi sitten herkullinen pihvi tai värikäs kasvisannos, meiltä löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon.

Me ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja siksi haluamme tarjota henkilökohtaisen palvelun. Meidän henkilökuntamme on valmis suosittelemaan juuri sinulle sopivia annoksia ja viinejä, jotka täydentävät ruokailukokemustasi. Tule ja koe, kuinka à la carte -menumme herättää aistisi eloon!

Kauden suosikit ja erikoisuudet

Me seuraamme vuodenaikojen vaihtelua ja päivitämme säännöllisesti à la carte -menuamme vastaamaan kauden parhaita makuja. Meidän kausimenumme tarjoaa aina jotain uutta ja jännittävää, mikä houkuttelee niin paikallisia kuin matkailijoitakin kokeilemaan tuoreimpia luomuksiamme. Kauden suosikit on valittu huolella, ja ne heijastavat suomalaista ruokakulttuuria parhaimmillaan.

Erikoisuutemme ovat saaneet inspiraationsa maailman eri kolkista, ja ne tuovat kansainvälistä väriä Kannelmäen ravintolaskeneen. Meidän keittiömestarimme ovat intohimoisia luomaan uusia makuyhdistelmiä, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Tule maistamaan kauden erikoisuuksiamme ja löydä uusi suosikkisi!

Viinilista, joka täydentää makuelämyksen

Hyvä ruoka ansaitsee rinnalleen sopivan viinin, ja me olemme panostaneet viinilistaamme yhtä paljon kuin ruokalistaammekin. Meidän kattava viinivalikoimamme on suunniteltu täydentämään à la carte -menumme annoksia ja varmistamaan, että jokainen suupala yhdistyy harmonisesti valitsemasi juoman kanssa.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan oikean viinin kruunaamaan ateriasi, olipa kyseessä sitten kevyt valkoviini kala-annoksen kanssa tai täyteläinen punaviini liharuokien seuraksi. Meidän viinilistamme tarjoaa vaihtoehtoja niin uuden maailman viineistä kuin vanhan maailman klassikoistakin, joten jokainen löytää varmasti jotain mieluista.