Ravintolat Kannelmäessä: Herkuttele naapurustossasi

Kannelmäen kulinaariset aarteet

Etsiessäsi korkeatasoista ja monipuolista ruokakokemusta pääkaupunkiseudulla, Kannelmäki yllättää sinut runsaalla valikoimallaan herkkuja, jotka sopivat useaan makuun. Alueen ravintolakattaus heijastelee Helsingin kulttuurien kirjoa, tarjoillen mm. perinteikästä suomalaista kotiruokaa sekä eksoottisia kansainvälisiä makuja. Kantsun Sävel -kortteliravintola olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme aitoja makunautintoja laadukkaasti ja suoraan sydämestämme. Luonamme voit herkutella kattavasta lounasbuffetista tai tutustua à la carte -listaamme.

Runsaasti laadukkaita vaihtoehtoja

Kun haluat hemmotella itseäsi jollakin erityisellä, suosittelemme tutustumista à la carte -listaamme. Listaltamme löydät suussa sulavia burgereita, rapeita pizzoja, virkistäviä salaatteja ja muita täyttäviä pääruokia. Jokainen annos on valmistettu huolella ja parhaista raaka-aineista, jotta voimme taata asiakkaillemme ensiluokkaisen makukokemuksen. Laadukas ruoka kaipaa usein vierelleen myös erinomaisia juomia – juomavalikoimamme sisältääkin monipuolisen valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka on huolellisesti valikoitu eri annosten makuja täydentämään.

Ravintolamme sijaitsee kätevästi Kauppakeskus Kaaren ytimessä, mikä mahdollistaa vaivattoman pääsyn nauttimaan lounasta tai illallista. Kodikas sisustus ja sydämellinen asiakaspalvelu tekevät jokaisesta vierailusta ainutlaatuisen. Meille on ensisijaisen tärkeää, että jokainen asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi, ja haluaa palata vieraaksemme yhä uudelleen. Olipa kyseessä sitten pikainen lounastauko tai rento illanvietto ystävien seurassa, henkilökuntamme huolehtii, että ruokailuhetki on nautinnollinen alusta loppuun. Tervetuloa herkuttelemaan Kannelmäkeen – olemme täällä juuri sinua varten!