Lounasbuffetin herkut Kantsun Sävelessä

Täydellinen Lounas Kannelmäessä

Kun nälkä yllättää kesken kiireisen työpäivän, on tärkeää löytää ravintola, joka tarjoaa sekä maukasta että ravitsevaa ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Me Kantsun Sävelissä ymmärrämme tämän tarpeen ja olemme koonneet lounasbuffetimme juuri sinua ajatellen. Kauppakeskus Kaaren sydämessä sijaitseva ravintolamme on helppo tavoittaa, ja tarjoamme arkisin laajan valikoiman suomalaista kotiruokaa, joka saa veden kielelle.

Lounasbuffetimme on suunniteltu niin, että jokainen löytää pöydästä suosikkinsa. Runsas salaattipöytä tarjoaa tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, kun taas päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat tyydyttävät isommankin nälän. Keiton ystäville on aina tarjolla lämmittävä vaihtoehto, ja makeannälkään löytyy herkullisia jälkiruokia. Kahvin ja teen kera voit hetken hengähtää ja nauttia lounashetkestäsi täysin siemauksin.

À la carte -listan monipuoliset maut

Jos kaipaat lounaaltasi jotain erityistä tai haluat nauttia illallista ystävien seurassa, meidän à la carte -listamme tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoimastamme löytyy niin mehukkaita burgereita, rapeita pizzoja kuin raikkaita salaatteja. Pääruoka-annoksemme ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta keittiöstä, ja ne valmistetaan aina tuoreista, laadukkaista raaka-aineista.

Juomalistamme kattaa laajan valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka täydentävät ateriasi makuelämyksen. Olitpa sitten klassisen lagerin ystävä tai rohkeiden makuyhdistelmien etsijä, löydät varmasti juomalistaltamme juoman, joka viimeistelee ruokailukokemuksesi. Me Kantsun Sävelissä haluamme, että jokainen asiakkaamme lähtee ravintolastamme tyytyväisenä ja hyvin ruokittuna.