Ravintolaillallinen Kannelmäessä: Nauti romanttisesta illallisesta Kantsun Sävelessä

Koe tunnelmallinen illalliselämys läheisen kanssa

Kun kaipaatte hetken hengähdystä arjen pyörityksestä ja haluatte viettää laatuaikaa kumppaninne kanssa, kannattaa suunnata romanttiselle illalliselle Kannelmäen sydämeen, Kantsun Säveleen. Olemme aito kortteliravintola ja voimme tarjota teille ikimuistoisen illalliskokemuksen, jossa suomalaisen keittiön herkut kohtaavat lämpimän ja viihtyisän ilmapiirin. Runsas, mutta huolella koostettu à la carte -menumme tarjoaa makuelämyksiä, jotka on luotu makunystyröiden iloksi ja romanttisen hetkenne kruunaamiseksi.

Ravintolassamme pääsette nauttimaan niin perinteikkäistä suomalaisista ruokalajeista kuin uuden ajan luomuksista, jotka on valmistettu kauden parhaista, tuoreista ainesosista. Romanttiseen illalliseen kuuluu luonnollisesti myös vastustamaton jälkiruoka: Jälkiruokalistamme tarjoaa makeita herkkuja, jotka ovat täydellinen lopetus ateriallenne. Olipa valintanne sitten perinteinen suklaakakku tai jotakin kevyempää, jälkiruokamme viimeistelevät ruokailuhetken. Entäpä illallinen ilman täydellisesti sopivaa juomaa? Juomalistamme tarjoaa runsaasti muun muassa viinejä ja oluita, jotka viimeistelevät aterianautinnon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan juoman löytämiseksi valitsemienne annosten kylkeen.

Intiimi ilmapiiri ja laadukas palvelu

Ravintolamme intiimi tunnelma tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhaisalle ja miellyttävälle illalliselle. Pehmeä valaistus ja tarkoin valitut sisustuselementit tekevät tilastamme viihtyisän ja rentouttavan. Laadukas ja osaava palvelu on olennainen osa onnistunutta ravintolakäyntiä, ja henkilökuntamme onkin aina valmis varmistamaan, että ilta etenee toiveidenne mukaisesti. Meille on sydämen asia, että jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi – tavoitteemme on tarjota paitsi herkullista ruokaa, myös lämpimiä muistoja, jotka säilyvät pitkään.

Kun illallinen alkaa lähestyä loppuaan, voitte vielä viivähtää hetken ja nauttia toistenne seurasta kahvien tai viinilasillisten äärellä. Me huolehdimme, että viimeisetkin yksityiskohdat ovat huippuluokkaa. Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon (www.tableonline.fi), jotta saatte nauttia kiireettömästä illasta ja toistenne seurasta rauhassa. Olipa kyseessä sitten vuosipäivä, syntymäpäiväjuhla tai pelkkä piristyshetki arkeen, ravintolamme on täydellinen paikka luoda yhteisiä muistoja. Tervetuloa vieraiksemme!

www.kantsunsavel.fi