Ravintola Helsinki: Kantsun Sävel hurmaa ruuillaan!

Herkullinen kotiruokalounas arkipäivisin

Kannelmäessä sijaitseva Kantsun Sävel on tunnettu herkullisesta kotiruokalounaastaan, joka tarjoillaan arkisin buffetissa. Buffet sisältää monipuolisen salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan sekä kahvin ja teen. Tämä tekee lounaastamme täydellisen herkutteluhetken kiireisille arkipäiville.

Buffetimme on suunniteltu niin, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Salaattipöydästä löytyy tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät lämpimiä ruokia. Päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat takaavat, että lounashetki on aina makuhermoja kutkutteleva ja vatsaa täyttävä kokemus.

À la carte -lista täynnä makuelämyksiä

À la carte -listamme tarjoaa monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Listalta löytyy muun muassa maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua.

Erityisesti burgerimme ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme. Ne valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja tarjoillaan herkullisten lisukkeiden kera. Myös pizzamme ovat suosittuja, ja ne paistetaan rapeiksi ja täytetään runsailla täytteillä. Salaattimme ovat raikkaita ja täynnä makua, ja ne sopivat erinomaisesti kevyemmäksi vaihtoehdoksi.

Juomalista jokaisen makuun

Juomalistamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä mieleisensä vaihtoehdon. Tarjolla on laaja valikoima oluita, viinejä ja siidereitä, jotka täydentävät täydellisesti ruoka-annoksiamme. Olutvalikoimamme kattaa niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin vaihtoehdot, ja viinilistamme on huolella valikoitu.

Siiderimme ovat raikkaita ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi salaattien ja kevyempien ruokien kanssa. Viinilistaltamme löytyy vaihtoehtoja niin punaviinin kuin valkoviinin ystäville, ja jokainen viini on valittu täydentämään ruoka-annoksiamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Ravintolan sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren ensimmäisessä kerroksessa. Sijaintimme tekee meistä helposti saavutettavan niin paikallisille asukkaille kuin kauempaa tuleville vierailijoille. Ravintolamme tunnelma on lämmin ja kutsuva, ja se tarjoaa täydellisen ympäristön niin lounashetkille kuin illallisillekin.

Ravintolamme sisustus on moderni ja viihtyisä, ja se luo rennon ilmapiirin, jossa on mukava nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Henkilökuntamme on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja he tekevät kaikkensa, jotta vierailusi olisi mahdollisimman miellyttävä. Tervetuloa!