Millainen on Kantsun Sävel -ravintolan pizzatarjonta?

Tutustu Kantsun Sävelen herkulliseen pizzavalikoimaan

Me tiedämme, miten herkullinen pizzan tulee olla. Herkulliset ja laadukkaat pizzamme ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta niin maun kuin tuoreudenkin osalta. Jokainen pizzamme valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka takaavat makuelämyksen jokaisella suupalalla.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas löytää listaltamme suosikkinsa, oli kyseessä sitten perinteinen margherita tai rohkeampia makuyhdistelmiä suosiva herkuttelija. Pizzavalikoimamme kattaa niin klassikot kuin kauden uutuudetkin, joten vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun.

Laadukkaat raaka-aineet pizzan perustana

Me uskomme, että hyvän pizzan salaisuus piilee ensiluokkaisissa raaka-aineissa. Käytämme vain parhaita, tuoreita aineksia, jotka hankimme luotettavilta toimittajilta. Tämä takaa sen, että jokainen pizzamme on täynnä makua ja tuoreutta.

Pohjamme on rapea ja ohut, juuri niin kuin aidossa italialaisessa pizzassa kuuluukin olla. Tomaattikastikkeemme on keitetty hitaasti, jotta maut pääsevät oikeuksiinsa, ja juustona käytämme aitoa mozzarellaa, joka sulaa suussa. Täytteissä panostamme monipuolisuuteen ja tuoreuteen – oli kyseessä sitten tuore basilika, laadukas ilmakuivattu kinkku tai tuoreet merenelävät.

Erityistoiveet ja à la carte -menun monipuolisuus

Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja erityistoiveensa. Siksi olemme varmistaneet, että à la carte -menumme tarjoaa joustavuutta ja vaihtoehtoja. Halusitpa sitten gluteenittoman pohjan tai erityisen juuston, olemme valmiita vastaamaan toiveisiisi.

À la carte -menumme on suunniteltu niin, että se tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja kaikille. Olipa kyseessä sitten kevyempi lounas tai täyttävä illallinen, löydät varmasti jotain, joka saa veden kielelle. Ja jos et ole varma, mitä valitsisit, henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kausittaiset herkut ja uutuudet

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina jotain uutta ja jännittävää. Siksi päivitämme säännöllisesti pizzavalikoimaamme tuomalla mukaan kausittaisia herkkuja. Näin voimme hyödyntää parhaita saatavilla olevia raaka-aineita ja tarjota aina ajankohtaisia makuja.

Olitpa sitten syksyn sienisadon ystävä tai kesän tuoreiden kasvisten suurkuluttaja, löydät meidän pizzalistaltamme kauden parhaat maut. Ja koska haluamme yllättää asiakkaamme positiivisesti, tuomme listalle säännöllisesti myös täysin uusia luomuksia, jotka haastavat perinteiset makukäsitykset.

Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta

Kantsun Sävel ei ole vain pizzojen ystävien paratiisi, vaan myös paikka, jossa voit nauttia rennosta ja kotoisasta tunnelmasta. Meillä voit unohtaa arjen kiireet ja antaa itseesi vaikuttaa hyvän ruoan lisäksi myös ympäröivän ympäristön viihtyisyydellä. Olipa kyseessä sitten lounastauko kesken työpäivän, illallinen ystävien kanssa tai erityinen juhlahetki, olemme täällä sinua varten. Tervetuloa kokemaan, miten meidän pizzamme ja palvelumme tekevät jokaisesta käynnistäsi erityisen.