Lounas Kannelmäki: Herkullinen buffet

Monipuolinen buffet-lounas

Me Kantsun Sävelessä tarjoamme monipuolisen ja herkullisen buffet-lounaan, joka sopii jokaiseen makuun. Buffetimme sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan sekä kahvin ja teen. Lounaamme tarjoaa täydellisen hengähdystauon kiireisiin arkipäiviin.

Buffet-lounaamme on suunniteltu niin, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Salaattipöydästämme löydät tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät lämpimiä ruokia. Päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat takaavat, että lounaamme pysyy mielenkiintoisena ja monipuolisena. Lisäksi keitto ja jälkiruoka tuovat mukavan lisän ateriaan.

À la carte -menu

Buffet-lounaan lisäksi tarjoamme myös herkullisen à la carte -menun, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. À la carte -listaltamme löydät maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. À la carte -menumme on suunniteltu huolella, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia makuelämyksiä. Käytämme vain laadukkaita raaka-aineita ja panostamme annosten esillepanoon. Tämä takaa, että jokainen annos on paitsi herkullinen, myös visuaalisesti houkutteleva.

Meillä on myös kattava juomalista, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Juomalistaltamme löydät oluita, viiniä ja siideriä, jotka täydentävät täydellisesti ruokamme. Olitpa sitten lounaalla tai illallisella, juomavalikoimamme tarjoaa sopivan vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen.

Juomalistamme on suunniteltu niin, että se tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin. Olutvalikoimamme kattaa niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin merkit, ja viinilistaltamme löydät laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa. Siiderivalikoimamme puolestaan tarjoaa raikkaita ja hedelmäisiä vaihtoehtoja.

Sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Tämä tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin paikallisille kuin kauempaa tulevillekin asiakkaille. Sijaintimme ansiosta voit yhdistää lounaan tai illallisen kätevästi ostosreissuun.

Ravintolamme tunnelma on rento ja viihtyisä, mikä tekee siitä erinomaisen paikan nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa tervetulleiksi ja viihtyvät ravintolassamme. Tämä näkyy niin palvelussamme kuin ravintolamme sisustuksessakin. Tervetuloa herkuttelemaan!