Lounas Kannelmäen kauppakeskuksessa

Monipuolinen buffet-lounas

Kun etsit herkullista ja monipuolista lounasta, Kannelmäen kauppakeskuksessa sijaitseva ravintola Kantsun Sävel on täydellinen valinta. Me tarjoamme arkisin suomalaista kotiruokaa buffetissa, joka täyttää vaativimmankin lounastajan toiveet. Buffetimme sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan sekä kahvin ja teen.

Buffet-lounas on erinomainen vaihtoehto, kun haluat syödä nopeasti mutta laadukkaasti. Voit valita lautasellesi juuri ne ruoat, jotka sinua eniten houkuttelevat. Salaattipöydästämme löydät aina tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät lämpimiä ruokia. Jälkiruoka ja kahvi kruunaavat lounashetken.

À la Carte -herkkuja joka makuun

Jos kaipaat jotain erityistä, à la carte -listamme tarjoaa monipuolisia ja maukkaita vaihtoehtoja. Meiltä löydät herkullisia burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua. À la carte -listamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä suosikkinsa. Olitpa sitten burgerin ystävä tai kaipaat kevyempää salaattia, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Tule nauttimaan rennosta ja maukkaasta ruokailuhetkestä.

Ruokailukokemuksen täydentää monipuolinen juomalistamme. Meiltä löydät oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat täydellisesti ruokiemme kanssa. Juomavalikoimamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä mieleisensä. Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta Kantsun Säveleen.

Rento ja viihtyisä ilmapiiri

Kannelmäen kauppakeskuksen Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autolla. Kauppakeskuksen parkkipaikat tekevät vierailustasi vaivattoman.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät. Siksi olemme panostaneet ravintolamme ilmapiiriin. Kannelmäen kauppakeskuksen Kantsun Sävelessä voit nauttia rennosta ja mukavasta tunnelmasta. Ravintolamme on suunniteltu niin, että voit rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Olitpa sitten lounaalla yksin, ystävien tai perheen kanssa, meillä on tilaa kaikille. Tule kokemaan viihtyisä ilmapiiri ja herkullinen ruoka Kannelmäen kauppakeskuksen Kantsun Sävelessä.