Kauppakeskus Kaaren ravintolat: Parhaat ruokapaikat lähelläsi

Maistuvat lounaat ja illalliset

Nälän yllättäessä paras ratkaisu on suunnata kauppakeskus Kaareen, josta löytyy laaja kirjo ravintoloita jokaisen makunystyröille. Ruoka on usein enemmän kuin pelkkää nälän taltuttamista – se on elämys, joka keskeyttää arjen, yhdistää ihmisiä ja luo ikimuistoisia muistoja. Me Kantsun Sävelessä olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme aitoja makuelämyksiä ja ensiluokkaista kotiruokaa, joka tuo ilon kävijöidemme kasvoille.

Arkena asiakkaamme voivat herkutella monipuolisessa buffetissamme, johon kuuluu kattava salaattivalikoima, päivittäin vaihtuvat lämpimät ateriat, keitto sekä makea jälkiruoka. Buffetin kruunaa vastajauhettu kahvi ja höyryävä tee. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme asiakkaillemme huolella koostetun à la carte -menun, joka on täynnä hetkullisia vaihtoehtoja eri ruokavalioiden suosijoille. Aterian yhteydessä nautittavat juomat ovat tärkeä osa ruokakokemusta, ja ravintolassamme onkin monipuolinen juomalista – olipa kyseessä sitten raikas olut, tyylikäs viini tai pirteä siideri. Meille on sydämen asia, että jokainen löytää juuri mieluisansa annoksen ja nauttii olostaan vieraanamme. Etsitpä sitten työpäivän jälkeistä rentoutumispaikkaa tai haluat viettää pidempää iltaa ystävien kanssa, tarjontamme ja sydämellinen palvelumme varmistavat, että viihdyt meillä.

Kokonaisvaltainen elämys

Ruokailuhetken tulisi olla ilo kaikille aisteille, siksi olemme keskittyneet ruoan ja juoman lisäksi korkeaan laatuun ja viihtyisään tunnelmaan. Kodikas ja lämmin ilmapiiri tekevät Kantsun Sävelestä täydellisen paikan niin lounastauolle kuin illanviettoonkin. Pyrimme aina siihen, että jokainen asiakas poistuu ravintolastamme tyytyväisenä ja onnellisena. Löydät meidät kauppakeskus Kaaren 1. kerroksesta, keskeisellä sijainnilla.

Tule nauttimaan ja viihtymään – me huolehdimme muusta.

www.kantsunsavel.fi