Kauppakeskus Kaaren ravintolat: Löydä uusi suosikkisi

Tutki herkullista tarjontaa

Kannelmäki, tuo Helsingin vehreä nurkka, pitää sisällään muun muassa uudistuneen Kauppakeskus Kaaren, joka on kuuluisa niin ostosmahdollisuuksistaan kuin kattavasta ravintolavalikoimastaankin. Mikäli nälkä yllättää ostosten keskellä, on aika suunnistaa ravintoloiden sydämeen, missä makunautintoja on tarjolla joka lähtöön!

Kantsun Sävel on aito kortteliravintola, joka tarjoilee rehtejä suomalaisia herkkuja ja tuo hymyn ravintolakävijän huulille. Ilmapiirimme syntyy perinteitä ja historiaa nostalgisesti kunnioittaen. Sävel on persoonallinen ja saa lämmintä fiilistä paikallisesta kulttuurista. Laaja valikoima panimotuotteita ja trendikäs, monipuolinen ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin vegaaneillekin.

Lounas ja à la carte

Lounasbuffetimme on arjen pelastaja, joka tarjoaa laajan kattauksen kotiruokaa, ja lämpimien annosten valikoima vaihtuu päivittäin. Salaattipöytämme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, ja buffeettiimme kuuluu myös keitto, jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Tule testaamaan kattava noutopöytämme, ehkäpä löydät uuden suosikkipaikkasi!

À la carte -listaltamme löydät puolestaan muun muassa raikkaat salaatit, herkulliset hampurilaiset ja pizzat. Listamme on suunniteltu siten, että jokainen löytää sieltä omat suosikkins. Keittiömme valmistaa annokset suurella sydämellä ja ammattitaidolla – ja mikä parasta, voit nauttia ruokailuhetkestä rentouttavassa ja viihtyisässä ympäristössä, jossa palvelu on aina ystävällistä ja huomaavaista. Niin ikään kattava juomavalikoimamme sisältää laajan kirjon oluita, viinejä ja siidereitä, jotka täydentävät ateriaasi loistavasti. Ammattitaitoiset ja kokeneet tarjoilijamme ovat aina valmiina auttamaan valinnassa.

Tervetuloa nauttimaan Kantsun Säveleen – henkilökuntamme odottaa jo sinua. www.kantsunsavel.fi