Kantsun Sävel – Suomalaisia makuja Kannelmäessä

 

Kotiruokalounaan lumo Kannelmäessä

Kun kaipaat lämmintä, suomalaista kotiruokaa, meidän lounasbuffetimme tarjoaa juuri sitä. Kannelmäessä sijaitseva ravintolamme on tunnettu siitä, että se hemmottelee asiakkaitaan monipuolisella ja herkullisella lounaalla. Buffetpöytämme kattaa päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, jotka valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja tuoreista raaka-aineista. Lisäksi tarjolla on runsas salaattipöytä, keitto, jälkiruoka sekä kahvi ja tee, jotka täydentävät ateriakokemuksen.

Me ymmärrämme, että lounastauko on päivän tärkeimpiä hetkiä. Siksi olemme panostaneet siihen, että lounasbuffetissamme on jokaiselle jotakin. Olitpa sitten kasvissyöjä tai lihan ystävä, meiltä löytyy vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät nälkäsi ja vievät kielen mennessään. Lounaamme on paitsi maittava myös terveellinen valinta, joka antaa energiaa koko loppupäiväksi.

À la carte -listan herkut

À la carte -listamme on suunniteltu niin, että jokainen asiakas löytää listalta suosikkinsa. Tarjoamme laajan valikoiman herkullisia burgereita, rapeita pizzoja, raikkaita salaatteja ja täyttäviä pääruoka-annoksia. Jokainen annos on valmistettu huolella ja rakkaudella, jotta voimme tarjota sinulle unohtumattoman makuelämyksen. Meidän à la carte -listaltamme löydät myös klassikkoannoksia, jotka on tuotu nykypäivään meidän keittiömestarimme persoonallisella otteella. Olipa valintasi sitten liha, kala tai kasvis, voit olla varma, että annoksesi on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja suurella ammattitaidolla.

Juomia jokaiseen makuun

Hyvä ruoka ansaitsee seurakseen hyvän juoman, joka kruunaa herkullisen aterian. Juomalistamme on koottu ajatuksella, ja se sisältää laajan valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä. Olitpa sitten vaalean lagerin ystävä tai rotevan punaviinin suosija, löydät meiltä juoman, joka täydentää ateriasi täydellisesti. Henkilökuntamme auttaa mielellään juomavalinnassa, jotta löydät juuri sinulle sopivan makuparin ruoallesi. Olipa kyseessä sitten rento lounas tai juhlava illallinen, meiltä löytyy juoma jokaiseen hetkeen ja makuun.

Tunnelmallinen ruokailuelämys

Kauppakeskus Kaaren sydämessä sijaitseva ravintolamme tarjoaa paitsi herkullista ruokaa, myös viihtyisän ja kotoisan ympäristön. Meidän tilamme on suunniteltu siten, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja voi nauttia ruokailuhetkestään rauhassa.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat olonsa kotoisaksi ja rentoutuneeksi. Siksi olemme panostaneet yksityiskohtiin, jotka tekevät ruokailukokemuksesta entistä miellyttävämmän. Tule yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla – meidän ravintolamme on täydellinen paikka nauttia herkullisista mauista ja hyvästä seurasta.

Asiakaspalvelu sydämellä

Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Olipa kyseessä sitten ruokailusuositukset tai erityisruokavalioiden huomioiminen, olemme täällä sinua varten. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja pyrimme jatkuvasti ylittämään odotuksesi.

Kun astut sisään ravintolaamme, voit odottaa saavasi henkilökohtaista palvelua ja lämpimän vastaanoton. Meidän henkilökuntamme on valmiina varmistamaan, että kokemuksesi meillä on miellyttävä alusta loppuun. Tervetuloa nauttimaan suomalaisista mauista – meidän sydämellämme palvelevassa ravintolassamme.