Kantsun Sävel – Suomalainen kotiruokalounas

Perinteinen suomalainen kotiruoka

Suomalainen kotiruoka on tunnettu yksinkertaisuudestaan ja maukkaudestaan. Me Kantsun Sävelissä olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme herkullisia kotiruokalounaita, jotka tuovat mieleen kodin lämpimän tunnelman. Buffet-lounaamme sisältää päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Tarjolla on aina myös runsas salaattipöytä, keitto, jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Näin varmistamme, että jokainen asiakas löytää itselleen mieluisan vaihtoehdon ja lähtee lounaaltamme kylläisenä. Jälkiruoka kruunaa lounaan ja tuo pienen makean hetken arjen keskelle. Kahvia ja teetä on luonnollisesti myös tarjolla, jotta lounashetki olisi täydellinen.

À la carte -menu ja kattava juomalista

Vaikka buffet-lounaamme on suosittu, tarjoamme myös monipuolisen à la carte -listan, josta löytyy herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Listaltamme löytyy muun muassa maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. À la carte -listamme on saatavilla arkisin klo 15 jälkeen sekä viikonloppuisin koko päivän. Se tarjoaa vaihtoehtoja niin lihan ystäville kuin kasvisruokailijoillekin. Jokainen annos valmistetaan huolella ja laadukkaista raaka-aineista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen makuelämyksen.

Juomalistamme on suunniteltu täydentämään ruokailukokemusta. Tarjolla on laaja valikoima oluita, viinejä ja siidereitä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Juomavalikoimamme on huolella valittu, jotta se sopii yhteen tarjoamiemme ruokien kanssa.

Sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Ravintolamme tunnelma on lämmin ja kutsuva, ja haluamme, että jokainen asiakas tuntee olonsa kotoisaksi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät ja nauttivat ruokailuhetkestään. Siksi panostamme niin ruoan laatuun kuin asiakaspalveluun. Tule ja koe itse, kuinka Kantsun Sävel tarjoaa parhaan mahdollisen kotiruokalounaan ja à la carte -elämyksen.