Kantsun Sävel ravintola: herkullinen lounas arkisin!

Monipuolinen buffet-lounas

Meidän buffet-lounaamme on täydellinen valinta kiireisille arkipäiville. Tarjoamme laajan valikoiman päivittäin vaihtuvia suomalaisia kotiruokia sekä runsaan salaattipöydän, keiton, jälkiruoan sekä kahvin ja teen.

Buffet-lounas on suunniteltu niin, että jokainen löytää jotain mieleistään ja saa vatsansa kylläiseksi. Salaattipöydästä löytyy tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät lämpimiä ruokia. Jälkiruoka ja kahvi kruunaavat aterian, tehden lounashetkestä nautinnollisen.

À la carte -listan herkut

Jos kaipaat herkullista illallista, à la carte -listamme tarjoaa monipuolisia ja maukkaita vaihtoehtoja. Listalta löytyy herkullisia burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua. À la carte -listamme on suunniteltu vastaamaan erilaisiin makumieltymyksiin. Olitpa sitten burgerin ystävä tai kaipaat kevyempää salaattia, meiltä löydät varmasti mieleisesi annoksen. Tule ja nauti à la carte -listamme herkuista!

Juomalistamme tarjoaa laajan kattauksen raikkaita juomia, jotka täydentävät ateriasi. Listalta löytyy oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat erinomaisesti ruokiemme kanssa. Juomavalikoimamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää jotain mieleistään. Tule ja nauti herkullisesta lounaasta ja täydellisestä juomasta, joka kruunaa ateriasi.

Sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Ravintolamme on helposti saavutettavissa ja tarjoaa viihtyisän ympäristön lounashetkelle. Tunnelma on rento ja kodikas, mikä tekee lounashetkestä miellyttävän. Sijaintimme kauppakeskuksessa tekee meistä erinomaisen valinnan niin kiireisille lounastajille kuin rauhallista ruokailuhetkeä kaipaaville. Tule ja koe itse, miten mukava lounashetki voi olla Kantsun Sävelessä.

Asiakaspalvelu ja kokemus

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa parasta mahdollista palvelua. Henkilökuntamme on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja he tekevät kaikkensa, jotta lounashetkesi olisi onnistunut. Asiakaspalvelumme on saanut paljon kiitosta, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme. Tule ja koe itse, miten herkullinen ruoka, kiireetön tunnelma ja hyvä asiakaspalvelu voi tehdä lounashetkestäsi erityisen.