Kantsun sävel – Ravintola Kannelmäki

 

Kotiruokalounaan nautintoa Kannelmäessä

Kun arki painaa päälle ja kaipaat hetken hengähdystaukoa, meidän lounasbuffetimme tarjoaa täydellisen ratkaisun. Kannelmäessä sijaitseva ravintolamme on tunnettu siitä, että se tarjoaa laadukasta suomalaista kotiruokaa, joka valmistetaan päivittäin tuoreista raaka-aineista. Lounasaikaan asiakkaamme voivat nauttia monipuolisesta buffetista, joka sisältää runsaan salaattipöydän, vaihtuvat lämpimät ruoat sekä keiton. Ja mikä parasta, lounaaseen sisältyy myös jälkiruoka sekä kahvi tai tee, jotta päiväsi jatkuu mukavasti.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas löytää buffetistamme jotakin mieluista. Siksi olemme panostaneet siihen, että tarjolla on aina tuoreita ja houkuttelevia vaihtoehtoja. Olipa kyseessä sitten kevyempi salaatti tai täyttävä lämmin ateria, meidän lounaamme pitää sinut energisenä koko päivän.

À la carte -herkkuja jokaiseen makuun

Iltaisin ja viikonloppuisin meidän à la carte -listamme astuu esiin tarjoten makuelämyksiä, jotka tyydyttävät vaativammankin ruokailijan toiveet. Listaltamme löytyy herkullisia burgereita, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, sekä rapeita, tuoreita pizzoja, jotka tulevat suoraan uunista. Raikkaat salaatit ovat täydellinen valinta kevyempään nälkään, ja monipuoliset pääruoka-annokset takaavat, että löydät varmasti suosikkisi.

Meidän à la carte -listamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotakin herkullista. Olipa valintasi sitten liha, kala tai kasvis, meidän annoksemme ovat aina täynnä makua ja valmistettu huolella. Tule ja koe itse – meidän keittiömme loihtii sinulle unohtumattoman aterian.

Juomia jokaiseen tilaisuuteen

Ruokailukokemus ei ole täydellinen ilman sopivaa juomaa. Meidän juomalistamme on kattava, sisältäen laadukkaita oluita, viinejä ja siidereitä. Olitpa sitten viinin ystävä tai oluen ystävä, meiltä löydät juoman, joka täydentää ateriasi ja nostaa ruokailukokemuksesi uudelle tasolle.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään juomavalinnassa, jotta löydät täydellisen makuparin ruoallesi. Olipa kyseessä sitten juhlaillallinen tai rento lounas, meidän juomavalikoimamme varmistaa, että jokainen siemaus on nautinto.

Tunnelmallinen ympäristö ja ystävällinen palvelu

Ravintolamme ei ole vain paikka ruokailulle, vaan se on kokemus, joka yhdistää maistuvan ruoan ja viihtyisän ympäristön. Kauppakeskus Kaaren ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tilamme on suunniteltu siten, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi. Henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan sinua hymyillen ja varmistamaan, että ravintolakäyntisi on miellyttävä alusta loppuun.

Olipa kyseessä sitten nopea lounastauko tai pitkän kaavan mukaan nautittu illallinen, meidän ravintolamme tarjoaa täydelliset puitteet. Tule yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla – meidän sydämellinen palvelumme ja lämmin tunnelma tekevät jokaisesta käynnistä erityisen.

Asiakkaamme suosittelevat

Meidän asiakkaamme palaavat luoksemme yhä uudelleen, ja se on meille suurin mahdollinen kohteliaisuus. Heidän suosituksensa ja positiivinen palautteensa ovat osoitus siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme – tarjoamaan korkealaatuista ruokaa ja palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Tule ja koe itse, miksi meidän ravintolamme Kannelmäessä on niin suosittu.

Meidän tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset ja tarjota unohtumattomia makuelämyksiä. Olipa kyseessä sitten lounas tai illallinen, meidän tiimimme on täällä sinua varten. Tervetuloa nauttimaan – ovemme ovat aina avoinna.