Herkulliset à la carte -annokset ja raikkaat juomat

Monipuolinen à la carte -menu

Me Kantsun Sävelessä olemme ylpeitä monipuolisesta à la carte -menustamme, joka tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Listaltamme löydät maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. À la carte -menuumme kuuluu myös erikoisruokavalioita huomioivia vaihtoehtoja, joten jokainen asiakas voi nauttia herkullisesta ateriasta. Olitpa sitten kasvissyöjä, vegaani tai gluteeniton, meiltä löytyy sinulle sopiva annos. Tule nauttimaan monipuolisesta ja maistuvasta ruokalistastamme!

Tarjoamme myös laajan juomalistan, josta löydät valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat erinomaisesti ruokiemme kanssa nautittaviksi. Juomavalikoimamme on huolella valittu, jotta jokainen asiakas löytää mieleisensä juoman, halusit sitten alkoholillisen tai alkoholittoman juoman ateriasi kylkeen. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas voi nauttia raikkaasta juomasta ruokailun yhteydessä. Tule tutustumaan juomalistamme monipuolisiin vaihtoehtoihin!

Ravintolan tunnelma ja palvelu

Kantsun Sävel sijaitsee Kannelmäessä kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Ravintolamme tarjoaa viihtyisän ja rennon ilmapiirin, jossa voit nauttia herkullisista ruoista ja juomista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja tervetulleiksi. Palvelumme on ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja suosittelemaan parhaita vaihtoehtoja à la carte -listaltamme. Tule kokemaan lämminhenkinen palvelumme ja nauttimaan herkullisista annoksista!

Tervetuloa nauttimaan herkullisista annoksista ja raikkaista juomista. Sijaitsemme kätevästi kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa, joten meille on helppo tulla. Olitpa sitten lounaalla, illallisella tai viettämässä iltaa ystävien kanssa, meiltä löydät aina maistuvan vaihtoehdon. Vieraile meillä ja koe itse, miksi Kantsun Sävel on Kannelmäen suosituin ravintola. Odotamme innolla, että saamme palvella sinua ja tarjota unohtumattomia makuelämyksiä!