Kantsun Sävel esittelee: Kannelmäen kulinaristiset helmet

Tunnelmalliset illalliset Kannelmäessä

Kun etsit täydellistä paikkaa viettää iltaa hyvän ruoan parissa, Kannelmäki tarjoaa useita vaihtoehtoja. Me Kantsun Sävelessä uskomme, että ruokailukokemus on paljon enemmän kuin vain aterian nauttimista – se on hetki, jolloin arjen kiireet unohtuvat ja keskitytään yhdessäoloon. Viihtyisässä ravintolassamme voit kokea juuri tällaisia hetkiä.

Meidän à la carte -menumme on suunniteltu huolella, jotta jokainen asiakas löytää listalta suosikkinsa. Olipa kyseessä sitten herkullinen pihvi tai raikas kasvisannos, meidän keittiömme valmistaa jokaisen ruokalajin rakkaudella ja ammattitaidolla. Tule ja koe, kuinka meidän keittiömestarimme loihtivat lautasellesi unohtumattomia makuja.

Kauden maut Kantsun Sävelessä

Kauden raaka-aineet ovat keittiömme sydän. Me seuraamme tarkasti vuodenaikojen vaihtelua ja päivitämme à la carte -menuamme säännöllisesti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja makuelämyksiä. Syksyn sienisadosta keväiseen parsakauteen, meidän annoksemme heijastavat suomalaista luontoa ja sen anteliaisuutta.

Meidän ravintolamme on tunnettu erityisesti tuoreista, lähialueiden tuottajilta hankituista raaka-aineista. Tämä ei ainoastaan tue paikallista taloutta, vaan myös takaa, että ruokamme on aina tuoretta ja laadukasta. Tule maistamaan, kuinka lähiruoka voi olla samanaikaisesti globaalia ja kotoisaa.

Erityiset ruokailukokemukset

Me Kantsun Sävelessä ymmärrämme, että joskus kaipaat jotain erityistä. Olipa kyseessä romanttinen illallinen kahdelle, perhejuhla tai yritystilaisuus, meidän tilamme ja palvelumme mukautuvat tarpeisiisi. Meidän kokenut henkilökuntamme huolehtii siitä, että jokainen yksityiskohta on huomioitu, jotta voit keskittyä nauttimaan hetkestä.

Monipuolinen tilamme tarjoaa erilaisia ympäristöjä ruokailuun – valitse intiimi nurkkaus kahdelle tai suurempi pöytä isommalle seurueelle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina luomaan sinulle ja seurueellesi ikimuistoisen ruokailukokemuksen.

Laadukkaat viinit ja juomat

Mikä olisikaan ateria ilman sopivaa juomaa sen kera? Meidän ravintolamme viinilista on kattava, ja se on suunniteltu täydentämään à la carte -menuamme. Olitpa sitten viinin ystävä tai suosikkisi on jokin muu juoma, asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan täydellisen juoman ruokasi rinnalle.

Meidän baarimestarimme ovat myös valmiina sekoittamaan sinulle klassisia cocktaileja tai kenties jotain uutta ja jännittävää. Tule ja löydä uusi suosikkijuomasi, tai nauti vanhasta tutusta – baarissamme viihtyvät niin konkarit kuin aloittelijatkin.

Kantsun Sävel – Kannelmäen sydämessä

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota korkeatasoista palvelua ja makuelämyksiä Kannelmäen sydämessä. Meidän lämminhenkinen ja kutsuva ravintolamme on paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia elämästä hyvän ruoan ja juoman parissa.

Tule tutustumaan meidän ainutlaatuiseen tarjontaamme ja koe, miksi meidät tunnetaan yhtenä Kannelmäen parhaista ravintoloista. Ovemme ovat avoinna niin paikallisille asukkaille kuin kauempaa tulleille vieraille – tervetuloa kokemaan Kantsun Sävelen vieraanvaraisuus ja kulinaristiset nautinnot!