Kantsun Sävel: Buffetin herkut vievät kielen mennessään

Monipuolinen lounasbuffet Kannelmäessä

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Meidän lounasbuffet tarjoaa herkullista suomalaista kotiruokaa, joka vie kielen mennessään. Buffet on avoinna arkisin klo 10.30-15 ja sisältää monipuolisen valikoiman ruokia, jotka tyydyttävät jokaisen makunystyrät.

Lounasbuffetimme sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan sekä kahvin ja teen. Tämä tekee siitä täydellisen paikan lounastauolle, olitpa sitten kiireinen työntekijä tai rentoutumassa ostosten lomassa. Lounaamme on suunniteltu tarjoamaan laadukasta ja maukasta ruokaa, joka pitää sinut kylläisenä ja tyytyväisenä koko päivän.

À la carte -listan herkut

Jos kaipaat jotain erityistä, à la carte -listamme tarjoaa laajan valikoiman herkullisia vaihtoehtoja. Listaltamme löytyy maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua, joka tekee ruokailukokemuksestasi unohtumattoman.

À la carte -listamme on suunniteltu vastaamaan erilaisia makumieltymyksiä ja ruokavalioita. Voit nauttia esimerkiksi mehukkaasta burgerista tai kevyemmästä salaattiannoksesta. Meillä on myös erinomaisia kasvisvaihtoehtoja, jotka sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Tule ja koe itse, miksi à la carte -listamme on niin suosittu asiakkaidemme keskuudessa.

Juomalista jokaisen makuun

Ruokailukokemuksen täydentää monipuolinen juomalistamme. Meiltä löytyy oluita, viiniä ja siideriä jokaisen makuun. Juomalistamme on huolella valikoitu, jotta se täydentää ruokalistamme antimia ja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen ruokailukokemuksen. Voit nauttia raikkaasta siideristä tai valita lasillisen laadukasta viiniä, joka sopii täydellisesti valitsemasi ruoan kanssa. Tule ja tutustu juomalistamme tarjontaan, et taatusti tule pettymään.

Ravintolan tunnelma ja palvelu

Kantsun Sävel ei ole pelkästään herkullinen ruokapaikka, vaan myös viihtyisä ja rento ympäristö, jossa voit nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Ravintolamme on suunniteltu tarjoamaan mukava ja kodikas tunnelma, jossa voit rentoutua ja nauttia ruokailuhetkestäsi.

Palvelumme on ystävällistä ja ammattitaitoista. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa parasta mahdollista palvelua. Meille on tärkeää, että ruokailukokemuksesi on miellyttävä ja että lähdet ravintolastamme tyytyväisenä ja kylläisenä.