Kannelmäki ravintolat: Tutustu alueen ruokatarjontaan

 

Makumatkalla Kannelmäessä

Tervetuloa tutustumaan Kannelmäen herkulliseen ravintolatarjontaan! Alueelta löytyy monipuolisia makuelämyksiä, jotka tyydyttävät niin perinteisen kotiruoan ystävät kuin eksoottisten makuavaruuksien etsijät. Me Kantsun Sävelessä olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ruokaa ja unohtumattomia hetkiä.

Kannelmäki on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään ja se kutsuu nauttimaan niin lounasta kuin illallistakin. Alueen ravintolakulttuuri heijastaa Helsingin monikulttuurisuutta, ja tarjolla onkin kaikkea aasialaisista herkuista perinteisiin suomalaisiin ruokiin. Meidän à la carte -menumme on suunniteltu huolella, jotta jokainen asiakas löytää listalta suosikkinsa.

Kantsun Sävelen à la carte -menun kohokohdat

Kun etsit laadukasta à la carte -kokemusta Kannelmäessä, olemme valmiita palvelemaan. Meidän à la carte -menumme on koottu huolella ja rakkaudella, ja se sisältää kauden parhaita raaka-aineita hyödyntäviä annoksia. Olipa kyseessä sitten herkullinen pihvi tai raikas salaatti, meiltä löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon.

Meille on tärkeää, että jokainen ateria on elämys. Siksi panostamme annosten esillepanoon ja makuun, mutta myös palvelun laatuun. Kokeneet kokkimme ja ystävällinen henkilökuntamme varmistavat, että ruokailukokemuksesi on ensiluokkainen siitä hetkestä lähtien, kun astut ovestamme sisään.

Erityisruokavaliot ja terveelliset vaihtoehdot

Ymmärrämme, että erityisruokavalioiden ja terveellisten vaihtoehtojen tarjoaminen on tärkeää. Olemme ottaneet tämän huomioon à la carte -menussamme, josta löytyy vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille, vegaaneille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Keittiömme on valmis räätälöimään annoksia myös yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kerro meille toiveesi, ja meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että saat juuri sellaisen aterian kuin haluat. Terveellinen ruokailu ei tarkoita meillä makuelämysten puutetta, vaan voit nauttia täysin siemauksin jokaisesta suupalasta.

Kantsun Sävelen lounas – Päivän parhaat hetket

Lounasaika on päivän kohokohta monelle, ja me haluamme tehdä siitä erityisen. Tarjoamme monipuolisen lounasmenun, joka vaihtuu säännöllisesti ja tarjoaa aina jotain uutta ja jännittävää. Lounaamme on suunniteltu tyydyttämään nälkä ja antamaan energiaa loppupäiväksi. Lounasmenumme sisältää kevyempiä salaattiannoksia, täyttäviä pääruokia ja tietenkin jälkiruokia, jotka kruunaavat aterian. Tule nauttimaan lounaasta yksin tai seurueessa – meidän lämminhenkinen palvelumme ja herkullinen ruokamme tekevät lounastauostasi nautinnollisen.