Kannelmäen ravintolaherkut

Kotiruokalounaan nautintoa Kannelmäessä

Kun arjen kiireet painavat päälle ja kaipaat hetken hengähdystaukoa, me Kantsun Sävelessä tarjoamme sinulle täydellisen ratkaisun. Meidän buffet-lounaamme on suunniteltu tuomaan lohtua ja lämpöä päivääsi. Kannelmäessä sijaitsevassa ravintolassamme voit nauttia monipuolisesta ja herkullisesta suomalaisesta kotiruoasta, joka valmistetaan päivittäin tuoreista raaka-aineista.

Buffet-pöytämme kattaa runsaan salaattivalikoiman, joka tarjoaa raikkaita ja ravitsevia vaihtoehtoja. Lämpimät ruoat vaihtuvat päivittäin, joten voit aina löytää jotain uutta maisteltavaa. Keitto, jälkiruoka sekä kahvi ja tee kuuluvat myös lounaaseemme, joten voit varmistaa, että lähdet meiltä tyytyväisenä ja valmiina loppupäivään.

À la carte -elämyksiä jokaiseen makuun

Jos kaipaat jotain erityistä, à la carte -listamme tarjoaa herkkuja, jotka tyydyttävät vaativammankin makunystyrän. Valikoimastamme löytyy maukkaita burgereita, jotka ovat saaneet inspiraationsa niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin keittiöistä. Pizzaa meiltä saa monenlaisilla täytteillä, ja ne valmistetaan aina tilauksesta, jotta maku on taattu.

Raikkaat salaatit ovat täydellinen valinta kevyempään nälkään tai vaikkapa jaettavaksi ystävien kesken. Pääruoka-annoksemme ovat suunniteltu tyydyttämään suurempikin nälkä, ja ne valmistetaan aina huolella ja laadukkaista raaka-aineista. Juomalistamme kruunaa aterian, tarjoten oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat erinomaisesti yhteen ruokiemme kanssa.

Juomaelämyksiä jokaiselle

Ateriakokemus ei ole täydellinen ilman sopivaa juomaa, ja siksi olemme koonneet juomalistamme huolella, jotta jokainen asiakas löytää mieleisensä vaihtoehdon. Olipa suosikkisi sitten raikas lager, täyteläinen ale tai herkullinen siideri, meiltä löydät juoman, joka täydentää ruokasi makuelämyksen.

Viinien ystäville meillä on tarjolla laaja valikoima puna-, valko- ja kuohuviinejä. Oli kyseessä sitten juhlahetki tai rento illallinen, meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juoman, joka sopii täydellisesti yhteen valitsemasi ruokalajin kanssa.

Kokonaisvaltainen ruokaelämys Kannelmäessä

Uskomme, että ruokailun tulee olla kokonaisvaltainen elämys. Siksi olemme panostaneet paitsi ruokien ja juomien laatuun, myös viihtyisään ympäristöön ja ystävälliseen palveluun. Kauppakeskus Kaaren sydämessä sijaitseva ravintolamme tarjoaa rentouttavan paikan, jossa voit nauttia ateriastasi kiireettömässä ilmapiirissä.

Olipa kyseessä lounastauko kesken työpäivän, illallinen ystävien kanssa tai erityinen juhlahetki, olemme täällä sinua varten. Tervetuloa kokemaan Kannelmäen parhaat ravintolaherkut ja nauttimaan ateriasta, joka jättää hyvän mielen ja kylläisen vatsan.