Kannelmäen paras lounasbuffet

Monipuolinen ja herkullinen lounasbuffet

Kannelmäen sydämessä sijaitseva Kantsun Sävel tarjoaa lounasbuffetin, joka on vertaansa vailla. Meidän buffetimme on suunniteltu täyttämään jokaisen asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tarjoamme päivittäin vaihtuvan valikoiman lämpimiä ruokia, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Buffetimme sisältää myös runsaan salaattipöydän, josta löytyy monipuolisia ja raikkaita vaihtoehtoja. Salaattipöydän lisäksi tarjolla on keittoa, joka lämmittää mukavasti viileämpinäkin päivinä. Jälkiruokana tarjoamme herkullisia makeita vaihtoehtoja, jotka kruunaavat lounashetken. Kahvi ja tee kuuluvat luonnollisesti myös lounasbuffetin hintaan.

À la carte -menu

Jos kaipaat jotain erityistä, à la carte -listamme tarjoaa monipuolisia ja maukkaita vaihtoehtoja. Meidän à la carte -menumme sisältää herkullisia burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua.

À la carte -listaltamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Olitpa sitten burgerin ystävä tai kaipaat kevyempää salaattia, meiltä löydät herkut jokaiseen mielitekoon. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman juomia, kuten oluita, viinejä ja siidereitä, jotka täydentävät aterian täydellisesti.

Erinomainen sijainti ja viihtyisä ilmapiiri

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Tämä tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin lounastauolle kuin illallisellekin. Sijaintimme ansiosta voit yhdistää ruokailun kätevästi ostosreissuun tai muuhun asiointiin. Ravintolamme ilmapiiri on lämmin ja kutsuva. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja viihtyvät meillä. Henkilökuntamme on ystävällistä ja palvelualtista, ja he tekevät kaikkensa, jotta vierailusi olisi mahdollisimman miellyttävä.

Varaa pöytä ja tule nauttimaan

Oletko valmis kokemaan Kannelmäen parhaat burgerit tai täyteläisimmät pizzat? Varaa pöytä Kantsun Sävelestä ja tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Meillä on tarjolla monipuolinen valikoima, joka tyydyttää vaativimmankin ruokailijan tarpeet.

Voit tehdä pöytävarauksen helposti verkkosivujemme kautta tai soittamalla meille. Tervetuloa nauttimaan maistuvasta lounaasta ja mukavasta palvelusta Kantsun Säveleen!