Ravintola Kantsun Sävel – Kannelmäen herkullisin lounas

Monipuolinen buffet-lounas

Kantsun Sävel tarjoaa Kannelmäen herkullisimman lounaan, joka on täydellinen valinta arkipäivän kiireisiin. Buffet-lounas sisältää monipuolisen valikoiman suomalaista kotiruokaa, joka vaihtuu päivittäin. Tämä takaa, että jokainen lounashetki on ainutlaatuinen ja maukas kokemus. Buffet-pöydästä löytyy runsas salaattipöytä, joka tarjoaa tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia, keittoa, jälkiruokaa sekä kahvia ja teetä. Tämä kokonaisuus tekee lounashetkestä täydellisen ja tyydyttää vaativimmankin ruokailijan tarpeet ja sammuttaa nälän.

À la carte -menu

Jos kaipaat jotain erityistä, à la carte -listamme tarjoaa monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Listalta löytyy muun muassa maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua. À la carte -menu on saatavilla arkisin klo 15 jälkeen sekä viikonloppuisin koko päivän, joten voit nauttia herkullisista annoksista milloin tahansa. Tämä tekee Kantsun Sävelestä erinomaisen valinnan niin lounaalle kuin illallisellekin.

Juomalistamme on suunniteltu täydentämään ruokailukokemusta. Listalta löytyy laaja valikoima oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat jokaisen makuun. Juomavalikoimamme on huolella valittu, jotta se täydentää ruoka-annoksiamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olitpa sitten oluen ystävä tai viinin tuntija, juomalistaltamme löydät varmasti jotain, joka sopii juuri sinun makuusi. Tule ja nauti täydellisestä yhdistelmästä herkullista ruokaa ja laadukkaita juomia.

Sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäessä, kauppakeskus Kaaren ensimmäisessä kerroksessa. Tämä tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin lounastauolle kuin illallisellekin. Sijaintimme ansiosta voit yhdistää ruokailun kätevästi ostosreissuun.

Ravintolamme tunnelma on lämmin ja kutsuva. Sisustus on moderni, mutta kodikas, mikä tekee ruokailuhetkestä miellyttävän kokemuksen. Tule ja koe itse, miksi Kantsun Sävel on Kannelmäen paras lounaspaikka. Me odotamme sinua ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!