Hampurilaisravintola Kannelmäki: Kantsun Sävel

 

Kotiruokalounaan nautinto Kannelmäessä

Meillä Kantsun Sävelessä ymmärretään, että arjen kiireiden keskellä kaipaatte helppoutta ja hyvää ruokaa. Siksi tarjoamme arkisin monipuolisen ja herkullisen suomalaisen kotiruokalounaan, joka on saatavilla buffetpöydästämme. Lounaamme sisältää kaiken tarvittavan: runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat sekä keiton, jälkiruoan, kahvin ja teen. Tämä kaikki odottaa teitä kauppakeskus Kaaren viihtyisässä ympäristössä.

Kotiruokalounaamme on suunniteltu tyydyttämään niin kevyemmän lounaan ystävät kuin runsaamman aterian ystävät. Salaattipöytämme kattaa tuoreet ja raikkaat vaihtoehdot, kun taas lämpimät ruoat vaihtelevat päivittäin, tarjoten aina jotain uutta ja maistuvaa. Tervetuloa nauttimaan lounaasta, joka saa teidät tuntemaan olevanne kuin kotona.

À la carte -listan herkut

Kun haluatte hemmotella itseänne tai seuruetta erityisellä aterialla, meidän à la carte -listamme tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoimastamme löytyy muun muassa suussa sulavia burgereita, rapeita pizzoja, raikkaita salaatteja ja monipuolisia pääruoka-annoksia. Jokainen annos on valmistettu huolella ja laadukkaista raaka-aineista, varmistaen makuelämyksen, joka jää mieleen.

Me tiedämme, että hyvä ruoka ansaitsee seurakseen sopivan juoman. Juomalistaltamme löydätte laajan valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka täydentävät aterianne. Olipa kyseessä sitten rento illallinen ystävien kanssa tai erityinen juhlahetki, meidän à la carte -listamme palvelee teitä.

Viikonloppujen makunautinnot

Viikonloput ovat erityistä aikaa, ja haluamme tehdä niistä vieläkin erityisempiä. Siksi viikonloppuisin panostamme erityisesti à la carte -listamme tarjontaan, jotta voitte nauttia viikonlopun aterioista ilman stressiä. Olipa kyseessä sitten perheen yhteinen lounashetki tai illallinen ystävien kesken, meidän keittiömme loihtii teille unohtumattomia makuelämyksiä.

Viikonloppuisin meillä on myös mahdollisuus nauttia erikoistarjouksista ja kausittaisista herkuista, jotka tuovat lisämaustetta ruokailukokemukseen. Pysykää kuulolla ja seuratkaa meitä sosiaalisessa mediassa, jotta ette missaa näitä herkullisia yllätyksiä!

Tunnelmalliset illanvietot

Tarjoamme paitsi maistuvaa ruokaa, myös viihtyisän ja lämpimän tunnelman. Meidän ravintolassamme voitte unohtaa arjen kiireet ja antautua nautinnon hetkiin. Olipa kyseessä sitten rento after work -hetki kollegoiden kanssa tai romanttinen illallinen kumppanin kanssa, meidän tilamme ja palvelumme takaavat miellyttävän kokemuksen.

Henkilökuntamme on aina valmiina varmistamaan, että viihdytte ja että kaikki tarpeenne täyttyvät. Olipa toiveenne mikä tahansa, me teemme parhaamme toteuttaaksemme sen. Tervetuloa viettämään iltaa, joka jää mieliin pitkäksi aikaa.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kantsun Sävel sijaitsee kauppakeskus Kaaren ensimmäisessä kerroksessa, Kannelmäessä. Olemme avoinna arkisin ja viikonloppuisin, ja meidät on helppo löytää niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Tarkemmat aukioloaikamme ja yhteystietomme löydätte verkkosivuiltamme, josta voitte myös tehdä pöytävarauksia.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa tervetulleiksi ja saavat nauttia laadukkaasta palvelusta. Olipa kyseessä sitten nopea lounas arkena tai pidempi illanvietto viikonloppuna, olemme täällä teitä varten. Tervetuloa kokemaan Kannelmäen parhaat maut!