Hampurilaisravintolat Kannelmäessä: Herkuttele burgereilla ja nauti kortteliravintolan tunnelmasta

Löydä tiesi burgerin ystävän paratiisiin

Kun vatsa kurnii ja mieli tekee jotakin suussa sulavaa, Kannelmäen sydämessä odottaa makuelämys, joka vie kielen mennessään! Kantsun Sävelessä tiedämme, että hyvä burgeri on enemmän kuin vain ateria: se on kokemus, joka yhdistää laadukkaat raaka-aineet ja mestarillisen valmistustaidon. Burgerimme ovat saaneet paikalliset asukkaat ja kauempaa tulevat herkuttelijat palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen. À la carte -listamme tarjoaa monipuolisen valikoiman mm. pizzaa ja burgereita, jotka on suunniteltu tyydyttämään niin perinteisempien makujen ystävät kuin seikkailunhaluisemmatkin makumatkaajat. Jokainen burgerimme on rakkaudella koottu, varmistaen että jokainen haukku on täynnä makua ja tuoreutta. Olipa valintasi sitten klassinen juustoburgeri tai hippusen erikoisempaa, meiltä löydät varmasti annoksen! Juomalistamme kattaa oluet, viinit ja siiderit, jotka on valittu täydentämään ateriasi makua.

Tarjoilemme myös lounasta joka arkipäivä. Buffetissamme on herkullista suomalaista kotiruokaa, ja lounasbuffet sisältää myös runsaan salaattipöydän ja keiton. Jälkiruoan, kahvin tai teen kera voit päättää lounaasi makeasti. Meillä voit nauttia lounaasta kiireettömässä ympäristössä, jossa jokainen asiakas on kuin kutsuvieras.

Kokoa oma burgerisi tai valitse valmiista suosikeista

Jos kaipaat yksilöllisyyttä, ”Kokoa oma burgerisi” -konseptimme antaa sinulle vapauden valita lempitäytteesi listaltamme: valitse pihvi, juusto, lisukkeet ja kastikkeet oman makusi mukaan ja luo unelmiesi burgeri. Keittiömme ammattitaitoinen tiimi takaa, että toiveesi toteutetaan täydellisesti. Jos taas haluat luottaa asiantuntemukseemme, suosittelemme kokeilemaan kausittain vaihtuvia erikoisburgereitamme. Nämä burgerit on suunniteltu heijastamaan vuodenaikojen parhaita makuja ja ne ovat täynnä luovuutta ja innovaatiota. Anna meidän yllättää ainutlaatuisilla yhdistelmillämme, jotka saavat sinut palaamaan makumatkalle yhä uudelleen.

Olemme panostaneet myös ravintolamme ilmapiiriin – lämmin ja kutsuva sisustus luo täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja nautiskelulle. Olitpa sitten lounastauolla tai illallisella ystävien kanssa, ravintolamme tarjoaa sinulle paikan, jossa voit hetkeksi unohtaa arjen kiireet. Henkilökuntamme haluaa varmistaa, että jokainen vierailusi on miellyttävä kokemus. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelumme takaa, että voit keskittyä olennaiseen – laadukkaan ruoan nauttimiseen miellyttävässä ympäristössä. Tervetuloa Kantsun Säveleen, missä jokainen ateria on sydämellä tarjoiltu!