Herkulliset burgerit ja pizzat Kannelmäessä

Parhaat burgerit Kannelmäessä

Jos etsit herkullisia burgereita Kannelmäessä, olet tullut oikeaan paikkaan. Me Kantsun Sävelessä tarjoamme monipuolisen valikoiman suussa sulavia burgereita, jotka tyydyttävät vaativimmankin burgerin ystävän. Käytämme vain tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, jotta jokainen puraisu olisi täydellinen makuelämys.

À la carte -listaltamme löydät erilaisia burgerivaihtoehtoja, kuten klassisen juustohampurilaisen ja kasvisburgerin. Jokainen burgeri valmistetaan huolella ja tarjoillaan rapeiden ranskalaisten kera. Tule nauttimaan ja löydä oma suosikkisi!

Maukkaat pizzat jokaiseen makuun

Pizzan ystäville meillä on tarjolla laaja valikoima herkullisia pizzoja. Valmistamme pizzat perinteisellä reseptillä ja paistamme ne täydellisiksi. Käytämme vain parhaita raaka-aineita, kuten tuoreita vihanneksia, laadukkaita juustoja ja herkullisia lihoja.

À la carte -listaltamme löydät niin klassisia pizzoja kuin erikoispizzoja, jotka yllättävät makuyhdistelmillään. Tule maistamaan ja löydä uusi suosikkipizzasi!

Raikkaat salaatit ja pääruoat

Jos kaipaat kevyempää vaihtoehtoa, à la carte -listaltamme löytyy myös raikkaita salaatteja ja monipuolisia pääruoka-annoksia. Salaattipöytämme on runsas ja sisältää tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja erilaisia proteiininlähteitä. Voit valita suosikkisi herkullisista vaihtoehdoistamme.

Pääruoka-annoksistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjoamme muun muassa herkullisia kala- ja liharuokia, jotka valmistetaan huolella ja tarjoillaan maukkaiden lisukkeiden kera. Tule nauttimaan monipuolisesta valikoimastamme!

Juomavalikoima jokaiseen makuun

Meillä on myös laaja juomavalikoima, joka täydentää ruokailukokemuksesi. Juomalistaltamme löydät erilaisia oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat täydellisesti ruokiemme kanssa. Olitpa sitten oluen ystävä tai viinin tuntija, meiltä löydät varmasti mieleisesi juoman. Tarjoamme myös alkoholittomia vaihtoehtoja, kuten virvoitusjuomia, mehuja ja kivennäisvettä.

Buffet-lounas arkipäivisin

Arkisin tarjoamme herkullista suomalaista kotiruokalounasta buffetissa. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan, kahvin ja teen. Tämä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat nauttia monipuolisesta ja maukkaasta lounaasta. Buffet-lounaamme on suosittu paikallisten keskuudessa, ja se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tule kokeilemaan ja nauti herkullisesta lounaasta Kantsun Sävelessä!