Burgereita ja pizzaa Kaaren kauppakeskuksessa

Herkulliset burgerit Kantsun Sävelessä

Kannelmäen kauppakeskus Kaaren sydämessä sijaitseva Kantsun Sävel on täydellinen paikka nauttia herkullisista burgereista. Meidän à la carte -listaltamme löytyy monipuolinen valikoima burgereita, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Jokainen burgeri on huolella suunniteltu ja valmistettu, jotta makuelämys olisi täydellinen.

Burgerimme tarjoillaan rapeiden ranskalaisten, tai  halutessasi raikkaan salaatin, kera. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin kasvissyöjillekin. Tule ja maista esimerkiksi meidän klassikkoburgeriamme tai kokeile jotain erikoisempaa, kuten vegeburgeria. Meillä on jokaiselle jotakin!

Maukkaat pizzat jokaiseen makuun

Pizzan ystäville Kantsun Sävel tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pizzoja. Meidän à la carte -listaltamme löytyy pizzoja, jotka on valmistettu perinteisellä reseptillä ja paistettu täydellisiksi. Käytämme vain parhaita raaka-aineita, jotta jokainen pizza olisi maukas ja täynnä makua.

Valikoimastamme löytyy klassisia pizzoja, mutta myös erikoisempia vaihtoehtoja. Tule ja löydä oma suosikkisi meidän monipuolisesta pizzavalikoimastamme. Meillä on myös gluteenittomia vaihtoehtoja, jotta kaikki voivat nauttia herkullisista pizzoistamme.

Monipuolinen lounasbuffet arkipäivisin

Tarjoamme arkisin herkullisen suomalaisen kotiruokalounaan buffetissa. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan, kahvin ja teen. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia monipuolisesta ja maukkaasta lounaasta. Lounasbuffetimme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotain mieleistään. Tarjolla on aina tuoreita vaihtoehtoja, jotka pitävät sinut energisenä koko päivän. Tule ja nauti lounasbuffetistamme yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

À la carte -listan herkut

À la carte -listaltamme löytyy monipuolinen valikoima herkullisia ruokia. Tarjolla on muun muassa raikkaita salaatteja, maukkaita pääruoka-annoksia ja tietenkin meidän kuuluisat burgerit ja pizzat. Kaikki annoksemme on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, jotta makuelämys olisi täydellinen.

À la carte -listamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotain mieleistään. Olitpa sitten liha- tai kasvisruokien ystävä, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Tule ja tutustu monipuoliseen à la carte -listaamme ja löydä oma suosikkisi.

Juomalista jokaiseen makuun

Juomalistaltamme löytyy oluita, viiniä ja siideriä jokaisen makuun. Meillä on laaja valikoima erilaisia juomia, jotka täydentävät täydellisesti meidän herkullisia ruoka-annoksiamme. Juomalistamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä jotain mieleistään. Tule ja nauti herkullisista juomistamme yhdessä maukkaiden ruoka-annostemme kanssa. Meillä on myös alkoholittomia vaihtoehtoja, jotta kaikki voivat nauttia ruokailusta Kantsun Sävelessä.