Kannelmäen paras buffet ja herkullinen à la carte

Monipuolinen buffet Kannelmäessä

Kannelmäen sydämessä, kauppakeskus Kaaressa sijaitseva Kantsun Sävel tarjoaa herkullisen ja monipuolisen lounasbuffetin, joka antaa täydellisen hengähdyshetken kiireiseen päivään. Buffetimme sisältää laajan valikoiman suomalaisia kotiruokia. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia makuelämyksiä, sillä lämpimät ruoat vaihtuvat päivittäin.

Buffetimme ei ole pelkästään lämpimien ruokien juhlaa. Runsas salaattipöytä tarjoaa tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät ateriaa erinomaisesti. Lisäksi tarjolla on keittoa, jälkiruokaa sekä kahvia ja teetä, jotka kruunaavat lounashetken. Tule nauttimaan monipuolisesta ja maukkaasta buffetistamme, joka tuo iloa ja makua arkeen.

À la carte -listamme herkut

Jos etsit jotain erityistä, à la carte -listamme tarjoaa monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Listaltamme löydät muun muassa maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on huolella valmistettu ja täynnä makua, joka tyydyttää vaativimmankin ruokailijan.

À la carte -listamme on saatavilla arkisin lounaan jälkeen sekä viikonloppuisin koko päivän. Olitpa sitten burgerin ystävä tai kaipaat kevyempää salaattia, meiltä löydät varmasti mieleisesi annoksen. Tule tutustumaan à la carte -listamme herkkuihin ja nauti unohtumattomasta makuelämyksestä Kannelmäessä.

Ruokailukokemuksen täydentää monipuolinen juomalistamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjoamme laajan valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat erinomaisesti niin buffetin kuin à la carte -annostenkin seuraksi. Juomalistamme on suunniteltu täydentämään ruokailukokemusta ja tuomaan esiin annosten parhaat puolet. Tule nauttimaan monipuolisesta juomavalikoimastamme ja koe, miten oikea juoma voi nostaa ruokailukokemuksen uudelle tasolle.

Ravintolan sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren ensimmäisessä kerroksessa. Sijaintimme tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin lounastauolle kuin illallisellekin. Ravintolamme tunnelma on lämmin ja kutsuva, mikä tekee ruokailuhetkestä entistä miellyttävämmän. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja viihtyy ravintolassamme. Tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja rennosta tunnelmasta Kantsun Säveleen, jossa herkullinen ruoka ja tunnelmallinen ilmapiiri kohtaavat.