Buffet ja à la carte Kannelmäessä

Monipuolinen buffet-lounas

Kannelmäessä sijaitseva Kantsun Sävel tarjoaa herkullisen buffet-lounaan, joka on täydellinen valinta arkipäivän ruokailuun. Buffet-lounaamme sisältää laajan valikoiman suomalaista kotiruokaa, joka vaihtuu päivittäin. Tämä takaa, että jokainen lounashetki on erilainen ja mielenkiintoinen. Buffet-pöydästämme löydät runsaan salaattipöydän, joka tarjoaa tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuvia lämpimiä ruokia, keittoa, jälkiruokaa sekä kahvia ja teetä. Tämä monipuolinen valikoima takaa, että jokainen löytää itselleen mieluisan annoksen.

À la carte -menu

Kantsun Sävelin à la carte -menu on suunniteltu tarjoamaan makuelämyksiä jokaiseen makuun. Listaltamme löydät maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia. Jokainen annos on valmistettu huolella ja laadukkaista raaka-aineista. À la carte -listamme on täydellinen valinta, kun haluat nauttia rennosta illallisesta tai viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Meiltä löydät myös kattavan juomalistan, josta löytyy oluita, viiniä ja siideriä jokaisen makuun. Tule ja koe itse, mitä herkullisia vaihtoehtoja meillä on tarjolla.

Ravintolan sijainti ja tunnelma

Kantsun Sävel sijaitsee kätevästi Kannelmäen kauppakeskus Kaaren 1. kerroksessa. Tämä tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin lounas- kuin illallishetkiin. Ravintolamme tunnelma on lämmin ja kutsuva, mikä tekee ruokailukokemuksesta miellyttävän.

Ravintolamme sisustus on moderni ja viihtyisä, ja se tarjoaa mukavan ympäristön niin yksin ruokaileville kuin suuremmillekin seurueille. Meillä voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta rennossa ilmapiirissä.

Asiakaspalvelu ja palaute

Meille Kantsun Sävelissä asiakaspalvelu on ensisijaisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa parasta mahdollista palvelua. Kuuntelemme asiakkaitamme ja otamme palautteen vakavasti, jotta voimme jatkuvasti parantaa palveluitamme.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä sinua varten ja haluamme tehdä ruokailukokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän. Tule ja koe itse, miksi Kantsun Sävel on Kannelmäen suosituin ravintola.