Hyvä à la carte -ravintola Kannelmäessä

Kantsun Sävel – aito kortteliravintola Kannelmäen ytimessä

Kun mielesi tekee monipuolista ja herkullista ruokaa viihtyisässä ympäristössä, kannattaa suunnata meille Kantsun Säveleen! Olemme valmiina hemmottelemaan sinua upealla makujen kirjolla, aina laadukkaista pizzoista maukkaiden burgerien kautta täyttäviin pihveihin. Lounaalla löydät meiltä noutopöydän katettuna täyteen suomalaista kotiruokaa joka arkipäivä.  Sijaitsemme mukavasti kauppakeskus Kaaressa, missä voit viihtyisässä miljöössä nautiskella sekä lounasta että illallista à la carte -listamme herkuista. Valmistamme jokaisen annoksen kauden parhaista tuoreista aineksista ja keskitymme erityisesti laatuun ja palveluun. Olipa seurueesi suuri tai pieni, meiltä löytyy paikka ja sopiva annos jokaiselle!

Lounasbuffettiimme kuuluu kattava salaattipöytä, vaihtuvat lämpimät ateriat sekä keitto. Lounaaseen sisältyy myös jälkiruoka ja kahvi tai tee, jotta voit lopettaa ateriasi nautinnollisesti. Iltaisin ravintolamme tunnelma tiivistyy, kun sytytämme kynttilät ja vaihdamme à la carte -asetelmiin: Tarjolla on niin perinteisiä pääruokia kuin kauden uutuuksiakin, jotka on suunniteltu virittämään aistisi ja viemään sinut unohtumattomalle makumatkalle. Meillä laatu ja tunnelma ovat pääosassa, loistavien makujen lisäksi.

Miljöö kruunaa kokemuksen

On meille sydämen asia, että viihdyt ja koet aina olevasi tervetullut. Ravintolamme on sisustettu lämminhenkisesti ja kodikkaasti, jotta voit rentoutua ja nauttia ateriastasi kiireettömästi. Henkilökuntamme varmistaa, että ravintolakäyntisi on miellyttävä alusta loppuun asti. Olitpa sitten ohikulkumatkalla tai suunnittelemassa erityistä iltaa, Kantsun Sävelen henkilökunta on täällä sinua varten! Löydät meidät Kauppakeskus Kaaren ensimmäisestä kerroksesta (1. kerros, puh: 044-7398112).

Ruokailukokemuksen kruunaa myös tarkkaan valikoitu juomavalikoimamme, josta löytyy oluita, viinejä ja siidereitä jokaiseen makuun ja joka aterian kylkeen. Olemme keskittyneet listan monipuolisuuteen ja laatuun – tule tutustumaan uusiin suosikkeihisi tai luota vanhoihin klassikoihin, jotka eivät petä koskaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan juoman, joka sopii parhaiten yhteen valitsemasi annoksen kanssa.

www.kantsunsavel.fi