À la carte -lista: Suomalaista kotiruokaa sekä makuja maailmalta

Suomalaista kotiruokaa arjen iloksi

Me Kantsun Sävelessä olemme ylpeitä tarjotessamme perinteistä suomalaista kotiruokaa, joka tuo arkeen lämpöä ja makua. Arkisin tarjoilemme herkullista kotiruokalounasta buffetissa, joka sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan, kahvin ja teen. Tämä monipuolinen lounasbuffet on suunniteltu vastaamaan suomalaisten makutottumuksia ja tarjoamaan herkullista ruokaa kiireisen päivän keskellä.

Makuja maailmalta à la carte -listaltamme

À la carte -listamme tarjoaa monipuolisen valikoiman makuja maailmalta. Meillä voit nauttia maukkaita burgereita, pizzaa, raikkaita salaatteja ja pääruoka-annoksia, jotka on valmistettu huolella ja rakkaudella. Jokainen annos on suunniteltu tuomaan esiin herkulliset ja laadukkaat maut, joiden luomiseen käytämme vain laadukkaita raaka-aineita.

Esimerkiksi burgerimme ovat saaneet inspiraationsa amerikkalaisesta keittiöstä, ja ne valmistetaan mehevistä pihveistä ja tuoreista lisukkeista. Pizzamme taas vievät sinut suoraan Italian makumaailmaan, ja salaattejamme voi verrata Välimeren keittiön raikkaisiin annoksiin. Tule tutustumaan à la carte -listamme monipuoliseen tarjontaan ja löydä oma suosikkisi.

Juomalista ja jälkiruoat täydentävät makuelämyksen

Ruokailukokemuksen kruunaa huolella valittu juomalistamme, joka tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Meiltä löydät laajan valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka täydentävät à la carte -listamme annoksia täydellisesti. Juomavalikoimamme on suunniteltu siten, että se tarjoaa sopivan vaihtoehdon niin kevyille salaateille kuin tuhdimmille pääruoillekin.

Olutvalikoimamme kattaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä vaihtoehtoja, ja viinilistamme sisältää huolella valittuja viinejä eri puolilta maailmaa. Siiderimme ovat raikkaita ja hedelmäisiä, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi salaattien ja kevyempien annosten seuraksi. Tule nauttimaan kokonaisvaltaisesta makuelämyksestä Kantsun Sävelessä.

Jälkiruokamme ovat täydellinen päätös herkulliselle aterialle. À la carte -listaltamme löydät valikoiman jälkiruokia, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja tarjoavat makuelämyksiä jokaiseen makuun.

Erityisruokavaliot huomioitu

Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas voi nauttia ruoasta huoletta. Siksi olemme huomioineet erityisruokavaliot sekä buffetissamme että à la carte -listallamme. Tarjoamme vaihtoehtoja niin gluteenittomille, laktoosittomille kuin vegaanisillekin ruokailijoille.

Erityisruokavalioiden huomioiminen on meille tärkeää, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tarjontaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Jos sinulla on erityistoiveita tai -tarpeita, älä epäröi kysyä henkilökunnaltamme. Olemme täällä varmistamassa, että ruokailukokemuksesi on mahdollisimman miellyttävä ja herkullinen.