À la carte: Burgereita ja pizzaa Kantsun Sävelestä

Herkulliset burgerit ja pizzat Kantsun Sävelessä

Me Kantsun Sävelessä olemme ylpeitä tarjoamistamme burgereista. Jokainen burgerimme on valmistettu huolella ja rakkaudella, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen makuelämyksen. Käytämme vain tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, jotka takaavat burgeriemme herkullisuuden.

À la carte -listaltamme löytyy monenlaisia burgereita, jotka sopivat jokaiseen makuun. Valikoimastamme löytyy klassisia hampurilaisia, juustoburgereita sekä maukkaat vegevaihtoehdot. Kaikki burgerimme tarjoillaan rapeiden ranskalaisten tai vaihtoehtoisesti raikkaan salaatin kera.

Pizzamme ovat toinen ylpeydenaiheemme. Valmistamme pizzamme perinteisellä tavalla, käyttäen vain parhaita raaka-aineita. Taikinamme on rapea ja maukas, ja täytteet ovat aina tuoreita ja laadukkaita. Meiltä löydät niin klassisia kuin erikoisempiakin pizzavaihtoehtoja. Jokainen pizza on huolella valmistettu ja paistettu täydelliseksi. Tule nauttimaan herkullisista pizzoistamme ja löydä oma suosikkisi!

Raikkaat salaatit ja pääruoat

À la carte -listamme ei rajoitu vain burgereihin ja pizzoihin. Tarjoamme myös laajan valikoiman raikkaita salaatteja ja maukkaita pääruoka-annoksia. Salaattimme ovat täydellinen valinta kevyempään ruokailuun, ja ne valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista. Pääruoka-annoksemme ovat monipuolisia ja täynnä makua. Valikoimastamme löytyy muun muassa herkullisia pihvejä, kala-annoksia ja kasvisvaihtoehtoja. Jokainen annos on huolella valmistettu ja tarjoillaan tuoreena suoraan keittiöstämme.

Ruokailukokemuksen täydentää monipuolinen juomalistamme. Meiltä löydät laajan valikoiman oluita, viinejä ja siidereitä, jotka sopivat täydellisesti à la carte -annostemme kanssa. Juomavalikoimamme on suunniteltu niin, että jokainen asiakas löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Tule nauttimaan herkullisista ruoista ja juomista Kantsun Säveleen ja koe unohtumaton makuelämys!

Lounasbuffet arkisin

Vaikka à la carte -listamme onkin monipuolinen ja herkullinen, tarjoamme myös päivittäin vaihtuvan buffet-lounaan. Buffetimme sisältää runsaan salaattipöydän, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruoat, keiton, jälkiruoan sekä kahvin ja teen. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia monipuolisesta ja maukkaasta lounaasta.

Buffet-lounaamme on suosittu valinta niin paikallisten kuin kauempaa tulevien asiakkaiden keskuudessa. Tule kokeilemaan ja löydä oma suosikkisi buffet-pöydästämme!